6976989009 Διονύσου 20, Μαρούσι info@andreadisarchitects.gr
hero image

J. Andreadis Architects
Αρχιτεκτονικό γραφείο Μαρούσι Αττική


 

Το δίκτυο αρχιτεκτόνων J. Andreadis Architects ( Arch.J.Andreadis, Arch.I.Crisci, Prof.P.G.Bandinu, Arch.S.Mignogna), μετά από 7ετή εμπειρία στην κεντρική Ευρώπη, δραστηριοποιήθηκε από το 2012 και στην Αθήνα.

Σε μία καινούργια για εμάς τότε αγορά, προτείναμε αρχικά καινοτόμες για την εποχή μεθόδους ενεργειακής αναβάθμισης, με ιδιαίτερη φροντίδα στο αρχιτεκτονικό και το αισθητικό στοιχείο της κατασκευής.
Το έργο μας εκτιμήθηκε από το κοινό της Αθήνας και αρκετών νησιών του Αιγαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, που σύντομα μας αγκάλιασε και μας ανέθεσε διαφόρων ακόμα είδων έργα.

Από το 2014, εκπονήθηκαν ενδιαφέρουσες και επιτυχημένες μελέτες κατοικιών,χώρων εστίασης, γραφείων και καταστημάτων.

Από το 2018 και μετά, ιδιαίτερη ζήτηση παρουσιάζει το κομμάτι της μελέτης , κατασκευής αλλά και (ενίοτε) μετέπειτα διαχείρισης μικρών διαστάσεων διαμερισμάτων, σε περιοχές όπου ενώ υπάρχει αυξημένη ζήτηση, οι διαθέσιμοι χώροι είναι πολύ περιορισμένοι, όπως ο κεντρικούς τομέας της Αθήνας και τα νησιά.

Το έργο μας τα τελευταία χρόνια, τράβηξε την προσοχή μικρών και μεγάλων επενδυτών κυρίως από το εξωτερικό.

Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς, στο γραφείο μας πλέον, εκτός από την κύρια δραστηριότητά μας, αυτής της μελέτης και της κατασκευής, παρέχεται υπηρεσία διαχείρισης ακινήτων, καθώς επίσης, λειτουργεί και διαπιστευμένο κτηματομεσιτικό τμήμα.